Onze aanpak waarbij je van te voren weet dat je marketing werkt.
Drie stappen voor succes.

Of het nu om content, campagnes of leadgeneratie gaat. We hanteren altijd een vaste werkwijze bestaande uit 3 simpele stappen. Met als belangrijkste doel: succes voor onze klanten.

 

De 3 stappen zijn ontstaan uit inzichten welke we geleerd hebben uit de gedragspsychologie, growthacking tactics en gezond boerenverstand. 

Begrijp je klant.

95% van de keuzes wordt onbewust gemaakt. Maar hoewel het onbewust is, kun je gedrag wel sturen. Als je begrijpt wie jouw ideale klant is en hoe hij bepaalde keuzes maakt en wat hem tegenhoudt om voor jouw product of dienst te kiezen. Pas dan kun je de communicatie afstemmen op zijn echte behoeftes. Het proces dat we hiervoor gebruiken heet job-to-be-done thinking.


Heb je dat helder? Dan weet je welke woorden en beelden je moet gebruiken om je klanten te beïnvloeden om voor jouw merk te kiezen. 

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? 

neem contact op

Het aankoopproces meetbaar en inzichtelijk.

Als je grip wilt op succes zal je het complete aankoopproces inzichtelijk en meetbaar moeten maken. We doen dit met de Pirate Funnel. Deze Pirate funnel is een growth hacking model die de stappen in de het aankoopproces overzichtelijk in kaart brengt. Vanaf de eerste kennismaking met je merk. Tot aanbeveling bij derden.


Op deze manier krijg je inzicht waar je de meeste klanten verliest in het aankoopporces. En waar je je met je marketing op moet focussen.
Benieuwd hoe dit werkt?

Neem contact op

Blijf het aankoopproces optimaliseren.

Als je inzicht hebt waar je meeste klanten afhaken in het aankoopproces. Weet je waar je op moet sturen en wat je moet verbeteren. Dit doen we met de growth hacking methodiek.

 

Growth hacken is een proces om snel te ontdekken wat een organisatie doet groeien. Dit doen we met onze snelle experimentele werkwijze. We maken beslissingen op basis van data, gebruiken de nieuwste technologie en zetten creativiteit in om unieke groeimogelijkheden te ontdekken.

 

De teamsamenstelling is anders dan bij traditionele marketing team, waardoor we ook in staat zijn om andere resultaten te behalen. We focussen ons op de gehele funnel, van bekendheid tot conversie en van eerste order tot terugkerende klant en ambassadeur van je merk. 

Benieuwd hoe dit werkt?

 

Neem contact op