Social media is niet alleen zenden, maar juist het aangaan van conversatie met je doelgroep. TRN regelt dat voor je. Ons team van social media experts houdt continu in de gaten wat er op jouw social media kanalen gebeurt en reageert daarop namens jou. Uiteraard volgens vooraf gemaakte afspraken. Handig, want zo worden je klanten goed te woord gestaan en heb jij er geen omkijken naar.

 

In gesprek met jouw klant

 

Wie actief is op social media, kan reacties verwachten. Daar hoef je niet bang voor te zijn, zo lang er maar goed en op tijd namens het merk antwoord gegeven wordt. TRN kan jouw social media kanalen in de gaten houden en namens je merk de dialoog aangaan. Hiervoor werken we met een vooraf opgesteld protocol, zodat we jouw klanten te woord staan op de manier waarop jij dat wenst. Zo ben je er zeker van dat jouw social media fans altijd gepast antwoord krijgen, ook als jij druk bent met andere zaken.

 

 

Bekijk enkele cases in ons digital magazine: INTRN >

 

Wil je eens vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden van social media voor jouw merk? Bel 076 50 152 62 of mail naar jeroen@trn.eu