Leadgeneratie waarvan je van te voren weet dat het effectief is.

Stop met het maken van keuzes op basis van onderbuikgevoel en smaak. TRN hanteert 3 simpele basisstappen voor meer leads voor minder budget.

vraag nu gratis quick scan aan

Begrijp het gedrag van je klant

Begrijp het gedrag van je klant. 95% van de keuzes wordt onbewust gemaakt. Maar hoewel het onbewust is, kun je gedrag wel degelijk sturen. Als je begrijpt hoe en waarom een klant bepaalde keuzes maakt, weet je welke woorden en beelden je kunt gebruiken om het gedrag in de juiste richting te sturen.

Test je uiting

Test je boodschap van tevoren in een panel. Het vergt een minimale investering, maar door je bedachte boodschap(pen) voor te leggen aan een panel weet je zeker dat je boodschap juist overkomt en of je merknaam en associaties op de juiste manier blijven hangen. Dankzij voorspellende eye-tracking software weet je van tevoren ook of de balans tussen beeld en tekst juist is en of de aandacht van je doelgroep gaat naar datgene waarvan jij wilt dat de aandacht heen gaat.

Start altijd kleinschalig. Experimenteer. En schaal op

Start altijd kleinschalig. Maak meerdere varianten van je marketinguiting. Test kleinschalig en test op verschillende kanalen. De best werkende boodschap op het best werkende kanaal kun je vervolgens opschalen met meer budget.

Waarom mooie merken met ons werken.

  • Aantoonbare resultaten in B2B, B2C en E-commerce
  • Heldere groeistrategie waarbij we gebruik maken van innovatieve tactieken en software.
  • Multi-disciplinaire teams met data-freaks, designers, content & performance marketeers en growth hackers.
  • Brabantse no-nonsense mentalitieit.

Vraag nu een gratis quick scan
aan voor meer leads

Ontdek hoe jij met onze beproefde aanpak meer en kwalitatief betere leads kunt genereren. We helpen je graag, ontdek het met de gratis Quickscan.